1- محوطه رستوران و کلیه تجهیزات از قبیل کابینت ها ، یخچال ، میز وصندلی ها بایستی به صورت روزانه نظافت شوند ایزو
2- پرسنل شاغل در رستوران بایستی دارای کارت بهداشت صادره از مرکز بهداشت باشند ایزو
3- رعایت نظافت فردی از قبیل کوتاه نگه داشتن مووناخن و سایر موازین بهداشتی برای پرسنل رستوران الزامی است ایزو
4- استفاده از روپوش ، شلواروکلاه برای شاغلین الزامی است ایزو
5- نظافت و شستشوی ، روپوش ، شلوار و کلاه به صورت مرتب رعایتگردد ایزو
6- در صورت بروز هر گونه حادثه از جمله بریدگی انگشت دست از آماده سازی و توزیع مواد غذایی تا زمانی که محل به طور کامل پانسمان گردد ، خودداری شود ایزو
7- استعمال دخانیات توسط کلیه پرسنل کارخانه در رستوران مطلقاً ممنوع می باشد ایزو
8- حضور کلیه پرسنل کارخانه در محل رستوران جهت صرف غذا با لباس کار و یا پوشش نامناسب از جمله زیرپوش اکیداً ممنوع می باشد ایزو
9- بررسی تاریخ انقضای مواد غذایی الزامی است ایزو
10- كنترل دماي يخچال به صورت روزانه به عهده شاغلين در قسمت رستوران مي باشد ایزو
11- شستشوي كامل و صحيح ليوان ، قاشق و چنگال ها و ظروف مراعات گردد ایزو
12- مواد غذايي و مواد شوينده به هيچ عنوان در كنار هم انبار نشوند ایزو
13- وسايل نظافتي رستوران فقط مختص به اين قسمت باشد ایزو
14- محل نگهداري مواد غذايي و شوينده تقريباً ثابت و مشخص باشند ایزو
15- بست هاي اجاق گاز از نظر نشت گاز كنترل شود ایزو
16- در مصرف آب براي شستشو ( محوطه – ظرفشويي و ایزو ایزو ایزو ) صرفه جويي شود ایزو
17- هنگام روشنايي طبيعي مناسب ، در مصرف برق ( روشنايي مصنوعي ) صرفه جويي گردد ایزو
18- در مصرف گاز حتي الامكان صرفه جويي شود و از روشن نگه داشتن بي مورد اجاق گاز خودداري شود ایزو
19- زباله هاي غذايي تفكيك شده و در محل مناسب جمع آوري گردد ایزو
20- هنگام نظافت و شستشو با مواد شوينده و ضد عفوني كننده از وسايل حفاظت فردي مناسب از جمله ماسك ، دستكش ، پيش بند استفاده شود ایزو
21- تحويل غذا به خارج از رستوران ممنوع مي باشد ایزو
22- وظيفه اي كه به شما محول گرديده انجام دهيد و از دخالت در امور ديگر همكاران پرهيز نمائيد ایزو
23- با انجام به موقع دستورات مافوق شايستگي و علاقه خود را در محيط كار نشان دهيد ایزو
24- در نگهداري و حفظ ابزار و ماشين آلاتي كه در اختيار شماست كوشا باشيد ایزو
25- هرگز از ابزار معيوب و نامناسب استفاده ننمائيد ایزو
26- پس از اتمام كار ابزار و ادوات و ساير اشياء اضافي را از محوطه برداشته و محل كار را دائماً پاك و تميز نگهداريد ایزو
27- درصورت مشاهده مخاطراتي از قبيل آتش سوزي مراتب را سريعاً به مسئولين مربوطه اطلاع دهيد ایزو
28- عدم توجه به خطرات احتمالي ممكن است باعث بروز حوادث و بيماريهاي ناشي از كار گردد ایزو
29- سعي كنيد در تمام اوقات با رعايت ايمني و بهداشت كار حافظ جان خود و ديگران باشيد ایزو
30- نگهداري صحيح وسايل حفاظت فردي طبق دوره هاي زماني اعلام شده از طريق واحد ايمني و بهداشت و همچنين نظافت روزانه آنها، از وظايف كليه پرسنل واحد مي باشد ایزو
31- كپسولهاي اطفاي حريق بايستي در محل مشخص شده نصب شده باشند ایزو
ایمیل :
نظر :