دستورالعمل ایمنی رستوران ایزو


1-   محوطه رستوران و کلیه تجهیزات از قبیل کابینت ها ، یخچال ، میز وصندلی ها بایستی به صورت روزانه نظافت شوند  ایزو

2-   پرسنل شاغل در رستوران بایستی دارای کارت بهداشت صادره از مرکز بهداشت باشند  ایزو

3-   رعایت نظافت فردی از قبیل کوتاه نگه داشتن مووناخن و سایر موازین بهداشتی برای پرسنل رستوران الزامی است  ایزو

4-   استفاده از روپوش ، شلواروکلاه برای شاغلین الزامی است  ایزو

5-   نظافت و شستشوی ، روپوش ، شلوار و کلاه به صورت مرتب رعایت‌گردد ایزو

6-   در صورت بروز هر گونه حادثه از جمله بریدگی انگشت دست از آماده سازی و توزیع مواد غذایی تا زمانی که محل به طور کامل پانسمان گردد ، خودداری شود  ایزو

7-   استعمال دخانیات توسط کلیه پرسنل کارخانه در رستوران مطلقاً ممنوع می باشد  ایزو

8-   حضور کلیه پرسنل کارخانه در محل رستوران جهت صرف غذا با لباس کار و یا پوشش نامناسب از جمله زیرپوش اکیداً ممنوع می باشد  ایزو

9-   بررسی تاریخ انقضای مواد غذایی الزامی است  ایزو

10-                      كنترل دماي يخچال به صورت روزانه به عهده شاغلين در قسمت رستوران مي باشد  ایزو

11-                      شستشوي كامل و صحيح ليوان ، قاشق و چنگال ها و ظروف مراعات گردد  ایزو

12-                      مواد غذايي و مواد شوينده به هيچ عنوان در كنار هم انبار نشوند  ایزو

13-                      وسايل نظافتي رستوران فقط مختص به اين قسمت باشد  ایزو

14-                      محل نگهداري مواد غذايي و شوينده تقريباً ثابت و مشخص باشند ایزو

15-                      بست هاي اجاق گاز از نظر نشت گاز كنترل شود  ایزو

16-                      در مصرف آب براي شستشو ( محوطه – ظرفشويي و  ایزو ایزو ایزو ) صرفه جويي شود  ایزو

17-                      هنگام روشنايي طبيعي مناسب ، در مصرف برق ( روشنايي مصنوعي ) صرفه جويي گردد  ایزو

18-                      در مصرف گاز حتي الامكان صرفه جويي شود و از روشن نگه داشتن بي مورد اجاق گاز خودداري شود  ایزو

19-                      زباله هاي غذايي تفكيك شده و در محل مناسب جمع آوري گردد  ایزو

20-                      هنگام نظافت و شستشو با مواد شوينده و ضد عفوني كننده از وسايل حفاظت فردي مناسب از جمله ماسك ، دستكش ، پيش بند استفاده شود  ایزو

21-                      تحويل غذا به خارج از رستوران ممنوع مي باشد  ایزو

22-                      وظيفه اي كه به شما محول گرديده انجام دهيد و از دخالت در امور ديگر همكاران پرهيز نمائيد ایزو

23-                      با انجام به موقع دستورات مافوق شايستگي و علاقه خود را در محيط كار نشان دهيد ایزو

24-                      در نگهداري و حفظ ابزار و ماشين آلاتي كه در اختيار شماست كوشا باشيد ایزو

25-                      هرگز از ابزار معيوب و نامناسب استفاده ننمائيد ایزو

26-                      پس از اتمام كار ابزار و ادوات و ساير اشياء اضافي را از محوطه برداشته و محل كار را دائماً پاك و تميز نگهداريد ایزو

27-                      درصورت مشاهده مخاطراتي از قبيل آتش سوزي مراتب را سريعاً به مسئولين مربوطه اطلاع دهيد ایزو

28-                      عدم توجه به خطرات احتمالي ممكن است باعث بروز حوادث و بيماريهاي ناشي از كار گردد ایزو

29-                       سعي كنيد در تمام اوقات با رعايت ايمني و بهداشت كار حافظ جان خود و ديگران باشيد ایزو

30-                      نگهداري صحيح وسايل حفاظت فردي طبق دوره هاي زماني اعلام شده از طريق واحد ايمني و بهداشت و همچنين نظافت روزانه آنها، از وظايف كليه پرسنل واحد مي باشد ایزو

31-                       كپسولهاي اطفاي حريق بايستي در محل مشخص شده نصب شده باشند ایزو

 



ثبت نظر شما

نام :

ایمیل :

نظر :



  • ISO
    ایزو چیست ؟,مزایای اخذ ایزو,ایزو 9001,ایزو 14001,گواهینامه ایزو,
  • مشاوره ISO
    مشاوره iso,مشاوره ISO 9001,مشاوره ISO 18001,مشاوره ISO 14001,مشاوره ISO 22000,

آخرین مقالات


پرداخت آنلاین توسط کلیه کارت های عضو شبکه شتاب بانکی
تمامی خدمات این فروشگاه ، حسب مورد ، دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه می باشد و فعالیت این سایت تابع قوانین و مقررات جمهوری اسلامی ایران می باشد .

بالا